Женската публика се пронаоѓа во ликот на Асија, претставена од Кансу Дере… Што велат гледачите за неа? - Tvserijali - Soprevod

Женската публика се пронаоѓа во ликот на Асија, претставена од Кансу Дере… Што велат гледачите за неа?

Серијата Sadakatsiz продолжува да се емитува на Канал Д во среда навечер. Кансу Дере, која го игра ликот на Асија во серијата, на екранот се појавува како докторка и силна жена. Фановите на серијата се исто така многу позитивно изненадени, бидејќи ретко гледаат такви ликови на екранот, кои не се двоумат да ја покажат својата моќ. Втората епизода од серијата е …

Серијата Sadakatsiz продолжува да се емитува на Канал Д во среда навечер. Кансу Дере, која го игра ликот на Асија во серијата, на екранот се појавува како докторка и силна жена. Фановите на серијата се исто така многу позитивно изненадени, бидејќи ретко гледаат такви ликови на екранот, кои не се двоумат да ја покажат својата моќ.

Се емитуваше втората епизода од серијата и серијата го зазеде првото место во групата АБ, дури и ја победи серијата Курулус Осман според гледаноста, а во другите категории го зазеде второто место по својот ривал. Оценките се одлични, одзивот на социјалните мрежи е неверојатен, а Кансу Дере успеа да ги воодушеви гледачите.

На социјалните мрежи следеа интересни коментари за Кансу Дере и нејзиниот лик Асија, како:

Сите жени треба да бидат како Асија…
Сакаме да видиме такви моќни жени во телевизиски серии.
Ми се гади од толку силни жени.
Како Асија, јас сум силен.
Што и да се случи, бидете секогаш силни.
Ако сте забележале, генерално силните, интелигентни и убави жени како Асија се премногу голема работа за мажите.
Се надевам дека ќе можеме да ја видиме Азија во прекрасни сцени кога е во прашање одмаздата.
Се надевам дека нема да видиме жена која изгледа силна, а потоа станува глупава.
Сакавме да видиме толку силна жена, беше прекрасно. – Им се восхитувам на бескомпромисните жени со силна волја кои цврсто стојат на земја.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *