Женкар исто така има голем рејтинг и популарност на социјалните мрежи - Tvserijali - Soprevod

Женкар исто така има голем рејтинг и популарност на социјалните мрежи

Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу глумат во ТВ серијата Женкар, која се емитува на ТВ Стар во петок навечер.

Со успешното партнерство на двајца млади актери, силата на приказната и величествениот настап на останатите актери, серијата Јали Чапкини е забележана како најуспешен проект оваа сезона.

Серијата, која поврза милиони гледачи од денот на нејзиното појавување, предизвика експлозија во гледаноста на ТВ Стар, која долги години се бори со гледаноста.

Производството кое започна во Газиантеп, а потоа продолжи во Истанбул беше продукцијата која остави свој белег во сезоната 2022-2023 година со својата двоцифрена гледаност и големата пенетрација на социјалните мрежи.

Милиони гледачи, кои ја следеа серијата Женкар од првата епизода, доживеаја многу различни емоции во авантурата од 35 епизоди.
Во понеделник, на крајот на сезоната

Новата 36-та епизода од серијата, која ќе се емитува во петок, на 9 јуни, исто така ќе биде финале на сезоната и сите љубопитно се прашуваат што ќе се случи.

Серијата „Женкар“ одлично се претстави и на социјалните мрежи. Со многу добри резултати во истражувањето „Најпопуларните ТВ серии“ на Adba TV, проектот Женкар повторно беше на врвот во неделата од 29 мај и 4 јуни. Со голем број пораки недостижни за сите конкуренти, овој проект постигна одличен ангажман на социјалните мрежи како што се приближува кон затворањето на првата сезона.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *