Осветничката Пелин: Не велам „не мора да имам љубов во мојот живот“ - Tvserijali - Soprevod

Осветничката Пелин: Не велам „не мора да имам љубов во мојот живот“


Осветничката Пелин: Не велам „не мора да имам љубов во мојот живот“
Актерката Баде Ишил, која не беше видена со никого по разводот со Малкоч Суалп во 2016 година, се потсети на зборовите „Не се претворив во жена што рекла Не можам да издржам без љубов“ и рече: „Јас сум помирувана со мојата осаменост. Не велам „мора да имам љубов во мојот живот“. Го гледате тоа со години“, рече тaa.

Познатата актерка Баде Ишил се рефлектираше во објективите на настан на кој присуствуваше: Разговарајќи со новинарите кои ја гледаа, Ишил на прашањата дека ослабела одговорила „Спортувам со години. Се хранам здраво и не губам тежина од ведро небо. Имаме проект, можеби на лето ќе работам малку. После тоа ќе одам на одмор“.

39-годишната актерка, која во 2016 година се разведе од Малкоч Суалп, со кого се омажи во 2013 година и се уште не ја најде љубовта што ја бараше, се потсети на зборовите „Не се претворив во жена која вели дека не може остане без љубов“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *