Колку години наполни Берен Гокјилдиз и Во кои ТВ серии има играно? (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Колку години наполни Берен Гокјилдиз и Во кои ТВ серии има играно? (ФОТО)

Многу позната младата девојка Берен Гокјилдиз, која актерската кариера ја започна со ТВ серијата Кочамин Ајлеси. Заедно со новите фотографии споделени на социјалните мрежи, на дневен ред се најдоа и фотографиите од матурата на младата актерка кој се прашуваше колку години има. Меѓу ТВ сериите што ги игра Берен Гокилдиз, има продукции како што се Kocamin Ailesi,Gulduy Gulduy Show, Anne, Bizim Hikaye и Kizim. Веста ја вклучува и најновата верзија на Берен Гокјилдиз


Берен Гокиилдиз, која своето прво актерско искуство го имаше на 5 години со ТВ серијата Kocamin Ailesi, успеа да го објави своето име на широките маси. Колку години има Beren Gökyıldız откако на социјалните мрежи беа споделени новите фотографии на Beren Gökyıldız?

Берен Ѓокилдиз е родена на 29 септември 2009 година.

2014 – 2015/ Kocamın Ailesi, Pelin, Помошен актер
2016/ Güldüy Güldüy Show, Театарски актер
2016 – 2017/ Anne, Melek Akçay/ Turna Главна улога
2018/ Bizim Hikaye, Ayşe, Помошен актер
2018 – 2019/ Kızım, Öykü Tekin Göktürk, Главна улога
2020/ Mucize Doktor, Betül, Гостин
2022/ Cocukluk – Mavi – Главен актер

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *