Озге Оздер во поодмината бременост ја снима серијата Неверство (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Озге Оздер во поодмината бременост ја снима серијата Неверство (ФОТО)

Пред неколку месеци актерката Озге Оздер ги израдува своите фанови со добра вест. Актерката тогаш потврди дека е во друга состојба. Иако бремена, Оздер сè уште снима за серијата Садакциз. Озге е во поодмината фаза од бременоста, но тоа не ја спречува целосно да си го заврши својот дел од работата. За нејзиното добро расположение говори и фотографијата на актерката…

Пред неколку месеци актерката Озге Оздер ги израдува своите фанови со добра вест.

Актерката тогаш потврди дека е во друга состојба. Иако бремена, Оздер сè уште снима за серијата Садакциз. Озге е во поодмината фаза од бременоста, но тоа не ја спречува целосно да си го заврши својот дел од работата. За нејзиното добро расположение говори и фотографија од актерката со насмевка на лицето. Таа потврди дека има уште нешто помалку од три месеци до породувањето и дека се чувствува одлично.

За потсетување, Озге го игра ликот по име Дерја Саманли во серијата Неверство.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *