Што се случува во Женкар! Трагичен крај на оваа сезона (Видео) - Tvserijali - Soprevod

Што се случува во Женкар! Трагичен крај на оваа сезона (Видео)

Оваа недела на турскиот канал се емитуваше последната епизода за оваа сезона од најгледаните серии на турските канали во моментов…

Сите со нетрпение чекаа како ќе заврши оваа супер серија оваа сезона, но никој не ја очекуваше со трагичен крај, каде е убиен главниот актер Ферити…

Сега љубителите на оваа серија ќе треба да чекаат 3 месеци за да видат дали Ферит ќе го преживее овој напад и дали ќе биде дел од серијата за новата сезона…

За повеќе погледнете го видеото подолу…


You’ll find everything you need to know about forex trading, what it is, how it works and how to start trading.

Option number two

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *