Аслихан Гунер и Мерт Килич ја прославија својата 10-годишнина! - Tvserijali - Soprevod

Аслихан Гунер и Мерт Килич ја прославија својата 10-годишнина!

Двојката Аслихан Ѓунер и Мерт Килич ја прославија 10-годишнината од бракот. Сликите на парот кои ги споделија на своите профили на социјалните мрежи за кратко време достигна голем број на лајкови.


Убавата актерка Аслихан Ѓунер, која на широката публика и го објави своето име со серијата Kuzey Yıldızı Ilk Ask, во која главната улога ја делеше со Исмаил Демирџи, се омажи во 2013 година со колегата Мерт Килич. Парот кој не претпочиташе бракот да го живее пред луѓето, ја прослави својата 10-годишнина од бракот

Двојката, кое замина на одмор да прослави, ја прослави 10-годишнината од бракот со последователно објавување на своите профили на Инстаграм. Аслихан Гинер, една од паровите кои се примерни со своите среќни бракови, ги објави своите фотографии со сопругот и рече: „Да оставиме некој да слави 10-годишнина од нивниот брак овде. 10 среќни години со тебе мили. Илјада благодарност“ беше нејзината објава

Мерт Килич ги објави истите фотографии и рече „Да остарам со тебе, да живеам со тебе засекогаш. Многу те сакам”. Убавата актерка ја коментираше и објавата на нејзиниот сопруг „Те сакам многу“. Имаше многу лајкови и коментари од стрна на нивните обожователи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *