Канер Циндорук – Флертувањето е опасно - Tvserijali - Soprevod

Канер Циндорук – Флертувањето е опасно

Актерот Чанер Чиндорук се нашол во несекојдневна ситуација, која ја пренесуваат сите турски медиуми. Една млада дама објави преписка со него и го обвини дека се однесува предавнички исто како и неговиот лик во серијата Садакатциз. За време на преписката со неа, Канер постави неколку прашања кои се покажаа како вообичаени. Ја прашал девојката што прави и …

Актерот Чанер Чиндорук се нашол во несекојдневна ситуација, која ја пренесуваат сите турски медиуми.

Една млада дама објави преписка со него и го обвини дека се однесува предавнички исто како и неговиот лик во серијата Садакатциз. За време на преписката со неа, Канер постави неколку прашања кои се покажаа како вообичаени. Ја прашал девојката што прави и дали сака да се запознаеме. Кога таа не одговорила на неговите прашања, Циндорук повторно ги поставил истите прашања и тука завршила преписката.

Она што е невообичаено овде се обвинувањата на младата дама. Актерот не е оженет, нема ни девојка, па останува непознато зошто таа девојка го обвини за срамно и предавничко однесување. Многумина се прашуваат што е спорно во флертувањето на самец на социјалните мрежи. Одговор на тоа има само девојката која ја објавила преписката или само бара внимание.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *