Елчин Сангу го напушти проектот - Tvserijali - Soprevod

Елчин Сангу го напушти проектот

Елчин Сангу, кој ја игра главната улога во ТВ серијата „Полицаец Адам“, исто така водеше успешен партнерски процес со Енгина Алтан Дузјатан.

Елчин Сангу немаше среќа во некои од проектите во кои е вклучена уште од серијата Kiralik Ask, но Cop Adam беше успешен проект за нејзината кариера и пред своите фанови се појави со силен настап.

Актерката, која успешно се појави на психолошките прегледи на ликот Пери во серијата, на публиката и пренесе многу различни емоции и беше влијателна во разговорот за серијата Cop Adam / Uncle Glish во текот на целата сезона.

Покрај успехот на Елчин Сангу во проектот Cop Adam, светски познатиот мјузикл Jekyll & Hide, во кој таа се појави на сцената и настапуваше со Хајко Чепкин, беше многу добар дел од нејзината кариера.
Јунска најава без Елчин

Сепак, Сангу повеќе нема да биде во овој проект. Во јунската најава за мјузиклот, се чини дека Езнур Селер е во актерската екипа наместо Елчин Сангу.

Елчин, кој беше спомнат со успех и во ТВ серијата Cop Adam, повеќе нема да биде во овој мјузикл. Покрај Хајк Чепкин, Ознур Серчелер и Нермин Кочак, мјузиклот ќе се сретне со љубителите на уметноста во летниот театар Харбије Џемил Топузлу од 16 до 17 јуни, а тука се и истакнати имиња како Фатих Ал, Умут Курт и Ченк Бијик.

Jekyll & Hide, кои од јуни ќе бидат на турнеја во Турција, ќе ја привлечат публиката со својата величествена глума и тема, но без Елчин Сангу.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *