Афра Сарачоглу со големо признание.. Ја доби наградата Звезда на Годината за серијата Женкар - Tvserijali - Soprevod

Афра Сарачоглу со големо признание.. Ја доби наградата Звезда на Годината за серијата Женкар

На дневен ред во опкружувањето на социјалните мрежи е и Афра Сарачоглу, една од најзастапените актерки оваа сезона со ТВ серијата Јали Чапкини.

Убавата актерка, која остави белег на сезоната со својот лик Сејран, повторно беше во центарот на вниманието на настанот на кој присуствуваше.

Голема возбуда со наградата „ТВ ѕвезда на годината“ доживеа и Афра Сарачоглу, која во бело присуствуваше на доделувањето на Elle Style Awards.

Актерката изјавила дека е добро и дека е многу возбудена за се. Оценувајќи ја успешната прва сезона на серијата „Јали Чапкини“, Сарачоглу смета дека одлично си ја завршиле работата.

Со влијание врз милиони гледачи и внимателно следен од љубителите на турските ТВ серии во странство, проектот Јали Чапкини дојде до израз како најважна продукција која ја одбележа оваа сезона со двоцифрена гледаност. Очигледно е дека успехот на проектот е многу вреден во однос на постигнувањето на високата гледаност која Стар ТВ ја бара со години.
Среќна за наградата

Афра Сарачоглу на таа тема рече:

„Беше добра сезона, работевме многу среќни и задоволни, заедно со нашите колеги. Тоа беше сезона на „бомби“ за нас. Секако, бевме и многу уморни, бидејќи работевме напорно. Но, многу ме радува што добијам награда за тоа“.

Публиката покажа голем интерес и за ТВ серијата Јали Чапкини. За љубителите на серијата, еден од впечатливите делови беше силата и реализмот на приказната, како и хармонијата на актерите и ликовите.

И дуото Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу имаше многу впечатлив настап и ја воодушеви многу публиката како еден од најуспешните ТВ сериски парови во сезоната.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *