ЕДА ЕЏЕ ЈА ДОНЕСЕ НАЈПАМЕТНАТА ОДЛУКА ПО СЕРИЈАТА ЗАБРАНЕТО ЈАБОЛКО! - Tvserijali - Soprevod

ЕДА ЕЏЕ ЈА ДОНЕСЕ НАЈПАМЕТНАТА ОДЛУКА ПО СЕРИЈАТА ЗАБРАНЕТО ЈАБОЛКО!

Еда Еџе, која имаше многу успешни шест сезони, започна сосема нова ера во својата кариера со популарноста што ја стекна во серијата Забрането јаболко. Актерката, која е сакана со својот ѕвезден лик, отсекогаш била на дневен ред со својата креативност во импровизирани сцени. Еда Еџе, за која исто така многу се зборува на социјалните мрежи, своите искуства по завршувањето на серијата ги сумираше со следниве зборови:


„Работевме многу напорно. Тимот, пријателите актери, сите се сакаа, па затоа беше тажно збогување. Но, ние ја завршивме оваа работа со кренати глави“.
Еда Еџе, која привлече внимание со нејзината облека на доделувањето на наградата „Ел Ситл“ и беше критикувана за зборовите за жртвите од земјотресот, стана една од најблескавите актерки во последниот период.

Еда Еџе, која правеше различни објави за да раскажува за себе откако нејзината шега за помагање на жртвите од земјотресот не беше добро примена и беше критикувана, сега започнува сосема нов процес во својата кариера.
Еда Еџе изјави дека ја сака својата работа и дека ќе продолжи да се занимава со актерската кариера откако направи многу успешни дела во серијата Забрането јаболко.

Еда Еџе, која ги негираше обвинувањата дека ќе се откаже од актерството, рече „Ја сакам мојата работа. Но, не е лесно да се заборави Јилдиз кога таа е на телевизија 6 сезони“, рече таа.
Со овие зборови, импликацијата дека може да го одмори лицето за малку да се заборави ликот на Јилдиз, Еда Еџе не сакаше да дава детали за следниот процес во нејзината кариера.

Потсетувајќи ја странската продажба на серијата „Забрането јаболко“, актерката рече „Турските ТВ серии се продаваат на целиот свет, ќе има повеќе продажба за уште 6 години“ и порача дека ќе се зборува за ликот на Јилдиз. повеќе во странство, дури и ако не во Турција.
По овие зборови на Еда Еце се разбира дека таа сака да одмори некое време по 6-сезонската авантура на Забрането Јаболко и нема намера веднаш да започне нов проект.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *