Ојку Карајел и Џан Бономо не ја создаваат својата љубов (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Ојку Карајел и Џан Бономо не ја создаваат својата љубов (ФОТО)

Актерката Ојку Карајел и нејзиниот сопруг Џан Бономо биле забележани вчера во кафуле во областа Арнавуткој. Вниманието на новинарите го привлече како Џан се грижи за својата сопруга. Речиси емотивно забележале како Бономо внимавал на Ојку, која била бремена. Може ју је станно грлио, Љубио, Измамио Јој Ошеме, и позутао …

Актерката Ојку Карајел и нејзиниот сопруг Кан Бономо биле забележани вчера во кафуле во областа Арнавуткој.

Вниманието на новинарите го привлече како Џан се грижи за својата сопруга. Речиси емотивно забележале како Бономо внимавал на Ојку, која била бремена. Кан ју је станно грлио, љубио, измамио јој ошеме, и позутао се онако како сваки ман треба према свој лепшој полуви. По излегувањето од кафулето, претставниците на медиумите сакаа да дознаат нешто повеќе за новиот производ, но не дадоа никакви изјави.

Glumicu smo poslednji put na sceni gadali u serizi Jet Sosyete gde se objadila u samo jejodi episodi u 2019. godini. Пред тоа, таа глумеше во сериите Мухтесем Икили, Калп Атиси и други проекти. Oyku i Can su u braku od 2018. godine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *