Имам само 15 години и веќе имам одлични проекти - Tvserijali - Soprevod

Имам само 15 години и веќе имам одлични проекти

Младиот турски актер Алп Акар вчера го прослави својот петнаесетти роденден. Иако е исклучително млад, Алп во своето CV напиша неколку значајни проекти и улоги. Последња серија во кој се гледа е Садакациз. У њој цори лик по имеу Али Арслан. Пре те серија радио е на проект Абдулхамид, где е …

Младиот турски актер Алп Акар вчера го прослави својот петнаесетти роденден.

Иако е исклучително млад, Алп во своето CV напиша неколку значајни проекти и улоги. Последња серија во кој се гледа е Садакациз. У њој цори лик по имеу Али Арслан. Пред серијата радио е на проектот Абдулхамид, каде глумеше Шехзадеа Нуредина Ефенија. Imao je zapaženu улога во првите дванаесет епизоди од серијата Dogdugun Ev Kaderindir. У њој е глумио декака Ремзија. Tumačio je i lik u seri Fikret Elibol u seri Bizim Hikaye.

Неговото деби на ТВ екраните имаше само седум години. Tada je u toku 2013. godine glumio u serii Hayat Dedigin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *