Ирем Хелвачиоглу врши одлична работа во серијата Annenin Sirridir Cocuk - Tvserijali - Soprevod

Ирем Хелвачиоглу врши одлична работа во серијата Annenin Sirridir Cocuk

Серијата Annenin Sirridir Cocuk која се сретна со публиката на каналот tv8 има многу интересна приказна и гледаме дека до израз дојде и Ирем Хелвачиоглу која го толкува ликот на Дефне.

Во коментарите на социјалните мрежи јасно се гледа колку ликот на Дефне и глумата на актерката во серијата е убедлив и колку влијае на публиката. Според многу фанови на ТВ сериите, Ирем Хелвачиоглу одлично го отсликува тоа, особено ако се земе предвид дека во приватниот живот таа не е мајка.

Мислењето што го поддржа публиката е следново: „Колку добро Ирем Хелвачиоглу ја отсликува оваа улога иако не е мајка! Потценета актерка, се надевам дека ќе го добие она што го заслужува“.

Фановите на серијата беа презадоволни од големиот чекор во нејзината кариера што го направи Ирем со ликот на Нефес во ТВ серијата Sen Anlat Karadeniz / Life Line. Сепак, тоа не дојде брзо. Актерката учествувала во значајни проекти, но се уште ја паметат со ликот Нефес, а немало улога што би направила нешто во врска со тоа.

Од друга страна, многу квалитетната и забележителна изведба на актерката во ТВ серијата Annenin Sirridir Cocuk е исто така многу убедлива и веќе остава силен впечаток кај гледачите. Токму тоа ги израдува фановите на Ирем и постои желба серијата да продолжи што подолго.

Засега нема информации за ова, но она што е сигурно е дека Ирем станува се поквалитетна и позабележителна турска актерка.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *