Појраз Карајел од Мојот Син со романтично споделување го прослави роденденот на својата сакана Сила - Tvserijali - Soprevod

Појраз Карајел од Мојот Син со романтично споделување го прослави роденденот на својата сакана Сила

Појраз Карајел од Мојот Син со романтично споделување го прослави роденденот на својата сакана Сила
Актерот Илкер Калели на својот профил на социјалните мрежи го прослави роденденот на неговата сакана, пејачката Сила.


Познатиот актерк Илкер Калели го прослави роденденот на својата сакана Сила, која наполни 43 години, со романтично споделување од својот Инстаграм профил. Калели една по друга ги сподели фотографиите направени со пејачката.

Актерот „Животот е еден. Патиштата, плескањето и падините. Да застанам и да ги гледам само со тебе. Нека времето секогаш ти се насмевнува на лицето, драга моја. Многу пораки како „Среќен роденден“ дојдоа во постот што тој го објави со белешката „Среќен роденден“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *