Девојчето од зелената долина – Новата дневна серија на Берен Гокјилдиз (Видео) - Tvserijali - Soprevod

Девојчето од зелената долина – Новата дневна серија на Берен Гокјилдиз (Видео)

Новата дневна серија „Девојчето на зелената долина“, во продукција на Јешил Јапим, а во продукција на Шоу ТВ, наскоро ќе се сретне со публиката. Првиот објавен трејлер открива емотивно наполнета приказна која ќе допре до срцата. Па, кога ќе биде објавена „Девојчето на зелената долина“? Кој е директорот на Девојчето на зелената долина? Каде се снима Девојчето на зелената долина? Кој е во актерската екипа на Девојчето на зелената долина? Која е темата на серијата Девојчето на зелената долина?


Наскоро на ТВ екраните започнува нова дневна серија која ќе се емитува секој ден во неделата и ќе ја разбранува публиката од емоција во емоција. Девојчето на зелената долина; Станува збор за животната авантура на девојчето Мелиса Челик (Beren Gökyıldız), кое останало без родители кога била бебе, а кое било оставено во сиропиталишта. Во објавената промоција Мелиса, која беше оставена на улица по мачењето, се обидува да си најде дом и семејство.

Додека Мурат Шеној и Чагил Нурхак Ајдогду седат на режисерското столче на Девојчето на зелената долина, сценариото го пишуваат Озге Арас и Серхат Јигит. Успешното име на младата генерација Берен Ѓокилдиз го придружуваат успешни актери како Сезин Бозачи, Онур Дикмен и Еце Гурер.


Девојчето на зелената долина; Станува збор за животната авантура на девојчето Мелиса Челик, кое останало без родителите кога била бебе, а кое било оставено во сиропиталиштата. Никој не ја знае вистината што се случило со нејзиното семејство. Таа се обидува да остане со семејството што ја посвоило, но Бесиме, госпоѓата на куќата, не ја сака Мелиса и е подложена на разни маки. Еден ден, кога ја ставаат на врата како жртва на гнев, пред неа се појавува човек; И двајцата почнуваат да зборуваат, несвесни дека од тој момент нивните животи целосно ќе се сменат. Затворен човек а Мелиса, од друга страна, е чврчоречка, зборлива девојка. Метин е сведок на дел од неговите искуства. Тој го слуша неговото срце и решава да ја спаси оваа девојка, барем засега, и го носи на фармата. Стилот на испрашување на Мелиса, која почна да живее со Метин и Махинур на фармата Зелена Долина во градот, исто така ќе открие многу спомени и тајни кои се затворени со години. Доаѓањето на Мелиса, нејзиниот престој на фармата, нејзиното започнување на училиште и прифаќањето на себеси пред сите е уште една авантура. Додека Мелиса го продолжува својот живот во Зелената долина и градот е потресен од други настани; Сè се превртува наопаку со веста дека има семејство кое сака да ја посвои… Иако Метин се противи на оваа ситуација, Махинур е подготвен да се откаже од Мелиса, но работите се комплицираат со големата тајна што ја дознале и приказната започнува.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *