Шеввал Сем блесна на концертот по завршувањето на серијата Забрането јаболко (Фото) - Tvserijali - Soprevod

Шеввал Сем блесна на концертот по завршувањето на серијата Забрането јаболко (Фото)

Серијата Јасак Елма / Забрането јаболко, која се издвојува како најуспешна серија на ТВ Фокс во последните неколку години, влезе во финалето и се прости од публиката на крајот од 6-та сезона.

Стабилен процес доживеа и Севвал Сем, која имаше многу успешен процес со ликот на Ендер во приказната на оваа турска серија како едно од имињата што со години продолжи да се наоѓа на сетовите и да ја запознава публиката на екранот.

Но, ерата на проектот Yasak Elma / Forbidden Apple заврши.

Севвал Сем, која овој период не паузираше од концертите и никогаш не ја раскина врската со музиката, зборуваше за различните рефлексии на секое искуство во нејзиниот живот.

Познатата актерка објасни дека покрај крајот на серијата, во нејзиниот живот започнала сосема нова ера.
Процес на откривање

Осврнувајќи се на влегувањето во поинаков процес со нејзиниот уметнички идентитет, актерката рече:

„Сè што правам е паралелна фикција во мојата животна приказна. Како учите и го доживувате животот се рефлектира во вашата музика и глума. Откритијата таму се рефлектираат во мојот живот. Затоа, ќе имам нови процеси на откривање во мојот живот.“

Позната актерка одржа рок концерт и пееше песни во турски стил. Истакнувајќи дека идејата ѝ дошла минатата година, актерката рече дека идеите доаѓаат од внатре и дека сака да ги следи.

Севвал Сем објасни што сака да прави со овие зборови:

„Малку ги кршиме нашите навики, излегуваме од тие комфорни зони, малку повторно ги откриваме, сите овие песни оставија свој белег на нас. Целата приказна се песните кои оставија трага во нашите сеќавања и ги потпишаа нашите животи“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *