Еве ги првите слики од денешната свадбата на Еда Еџе и Бугархан Тунчер (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Еве ги првите слики од денешната свадбата на Еда Еџе и Бугархан Тунчер (ФОТО)

Успешната актерка Еда Еце вечерва ќе седне на свадбена маса со познатиот кошаркар Бугархан Тунчер со кој е заедно 4 години.


Еда Еце вечерва ќе го потпише најзначајниот потпис во својот живот. Успешната актерка ќе го спои својот живот со кошаркарот Бугархан Тунчер. Познатата актерка пред венчавката се појави пред објективот со идниот сопруг.

Сведоци на венчавката од страна на Еда Еце се менаџерите Гаје Шокмен, Мелда Нарманли Чимен, Ајшеѓул Алдинч, Мерве Каракимсели… Сведоци на свадбата од страна на Буграхан Тунчер се; Тунџај Озилхан, Јунус Емре Сонсирма, Селчук Каракимсели…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *