Џанер Џиндорук по нападот – Следен проект ќе биде „Веран“! - Tvserijali - Soprevod

Џанер Џиндорук по нападот – Следен проект ќе биде „Веран“!

Актерот Џанер Џиндорук го доживува она од што и самиот се плашел. Неодамна изјави дека не би сакал гледачите да го помешаат неговиот лик од Неверство со него во реалниот живот. Се чини дека актерот залудно ја дал таа изјава. Во последно време постојано добива навреди, трпи напади на социјалните мрежи, но го задржа …

Актерот Џанер Џиндорук го доживува она од што и самиот се плашел.

Неодамна изјави дека не би сакал гледачите да го помешаат неговиот лик од Неверство со него во реалниот живот. Се чини дека актерот залудно ја дал таа изјава. Во последно време постојано добива навреди, трпи напади на социјалните мрежи, но го задржа позитивниот дух. Некои луѓе не можат да направат разлика меѓу неговиот лик и самиот актер, па „отворија оган“ врз Канер.

Џанер Џиндорук изгледа е многу позитивна личност, што и го докажа. Тој рече дека не е навреден од коментарите и пораките што ги добива и им вети на своите фанови. Џиндорук на шега рече дека името на неговиот следен проект ќе биде „Веран“!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *