Бурџу Озберк во прекрасно издание го продолжува летниот одмор (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Бурџу Озберк во прекрасно издание го продолжува летниот одмор (ФОТО)

Бурџу Озберк, која го зазеде своето место меѓу познатите кои ја отворија сезоната на годишни одмори, стана на дневен ред со нејзините пози во бикини кои ги сподели на својот профил на социјалните мрежи.


Познатата актерка Бурџу Озберк неодамна се врати во Истанбул, завршувајќи ја сезоната на одмор што ја започна во Италија. Сепак, 33-годишната актерка, која замина на одмор за уште еднаш да ужива во морето и сонцето, ги сподели своите пози направени пред објективот во бикини во леопард боја. Бурџу Озберк на нејзиниот профил на социјалните мрежи ги сподели фотографиите направени додека ја полева градината на своето летувалиште со зборовите „Празниците се секогаш убави“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *