Изразена љубов од Вљубениот Ерген – Бариш Ардуч до неговата сопруга Гупсе Oзај: Вљубен сум во сопругата - Tvserijali - Soprevod

Изразена љубов од Вљубениот Ерген – Бариш Ардуч до неговата сопруга Гупсе Oзај: Вљубен сум во сопругата

Бариш Ардуч пред камерите ја извикуваше и својата љубов кон сопругата Гупсе Озај, која заедно присуствуваше на свадбата на Еда Еџе.


Парот Бариш Ардуч и Гупсе Озај присуствуваше на венчавката на Еда Еџе и Буграхан Тунчер на Босфорот Four Seasons. Гупсе Озај, жената на Бариш и мајка на Јан Асија, 9 месеци, изјави дека ќе зборува за мајчинството во нејзиниот нов филм и рече: „Се заљубив во некој повеќе од мојот сопруг, а имаше некој друг во мојот живот. … Шегата на страна, интересно чувство за човек како мене кој живее со комедија, во мојот живот влезе совршена емотивност… Очите ми се исполнети со љубов…“, изјави таа.

Бариш Ардуч, кој додека зборува ја гледа својата сопруга со восхитени очи, вели: „На кого личи, „Таа е исто како татко и“, за тоа на кого личи неговата ќерка. Некој друг ден личи на друг „Мислам дека на нејзината мајка“, вели тој. Вљубен сум во жена ми, за мене е неверојатно што личи на неа, но најважно е да има добро здравје и среќа…“ – вели тој.

При влегувањето во хотелот во кој се одржуваше венчавката, славниот пар на врата ги пречека Ирем Сак и Фуркан Коркмаз. Гупсе Озај и Ирем Сак во минатото беа пред камера во ТВ серијата „Јалан Дуња“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *