Истанбулската Невеста стана мајка! Ја роди ќерката Елај! - Tvserijali - Soprevod

Истанбулската Невеста стана мајка! Ја роди ќерката Елај!

Актерката Асли Енвер, која беше во брак со Беркин Ѓокбудак, стана мајка. Убавата актерка, која за прв пат ја доживеа возбудата на мајчинството, на својата ќерка и го дала името Елеј.


Асли Енвер, која се прослави со серијата Истанбулската невеста во која глумеше пред неколку години, а потоа достигна бројни фанови учествувајќи во многу проекти, седна на свадбената маса со Беркин Ѓокбулак, со кој имаше тивка љубовна врска, во ноември минатата година. Убавата актерка, која набрзо по бракот објави дека е бремена, стана мајка.

Според веста на 2 Sayfa, убавата актерка која мирно ја помина бременоста без да работи, денеска го роди своето прво бебе. Енвер, кој има ќерка, на своето бебе му го дала името „Елеј“. Сè уште не е дадена изјава за здравствената состојба на Асли Енвер и нејзиното бебе. Асли Енвер, која повремено споделува со својот сопруг, ја напиша белешката „Многу“ споделувајќи ги позите што ги даде со Беркин Ѓокбудак пред 3 дена.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *