Сведок на Судбината од вчера на Сител на местото на Неверство - Tvserijali - Soprevod

Сведок на Судбината од вчера на Сител на местото на Неверство

За љубителите на вистинските драми следува нова приказна на тв Сител. Нова играна серија од авторите на најпознатите трилер драми од Турција.


Две сосема различни света на чекор да се спојат кога најмалку очекуваа. И двајцата ќе ги зближат големите тајни од минатото заплеткани во црнилата на нивните семејства. Тајни кои ќе донесат лавина на акции и пресметки со подземјето и тајни кои ќе ја стават љубовта на тест кога вистината ќе почне да испливува на површина.

Доаѓа време за наплата на сметките во кое никој нема да биде поштеден. Време на војна меѓу чесните и неправедните, меѓу добрите и лошите, меѓу предаторот и пленот. Време во кое една игра ќе стане пресудна за спас на вљубените и разоткривање на тајните од минатото.

Превземено од Твпакет.цом.мк

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *