Кујнско селфи на Сила Туркоглу и Алп Навруз… Кој е мајстор, а кој чирак? - Tvserijali - Soprevod

Кујнско селфи на Сила Туркоглу и Алп Навруз… Кој е мајстор, а кој чирак?

Сила Туркоглу и Алп Навруз, кои за прв пат беа фатени на камера за време на нивниот одмор во Бодрум, ги споделија своите први заедно селфи од кујната каде готвеа пица.


Парот Сила Туркоглу и Алп Навруз за прв пат беа фатени на камера за време на нивниот одмор во Бодрум. Познатата актерка ги сподели своите први кадри заедно со фановите на двојката кои со нетрпение ја очекуваа. Сила Туркоглу направи пица во кујната со својот љубовник и ги објави своите пози на стори со натписот „Уста и Чирак“.

Алп Навруз, исто така ја објави пицата што ја подготвија, го пренесе делот на Туркоглу на страницата со приказна и направи хумористичен пост покажувајќи кон себе во неговата мастер статија.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *