Мелис Сезен, ѕвездата на серијата Неверство е на дневен ред со позите во бикини (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Мелис Сезен, ѕвездата на серијата Неверство е на дневен ред со позите во бикини (ФОТО)

Мелис Сезен, која го толкува ликот на Дерин во ТВ серијата Неверство, на своите следбеници им ја претстави својата фотографија во бикини.


Познатата актерка Мелис Сезен сподели фотографија на која е во бикини направена на одмор во Чешме со својот сакан Атила Бингол. Истакнувајќи се со својата кондиција, позата на актерката беше опсипана со лајкови од нејзините следбеници.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *