Кој е Али Арслан од серијата Неверство, како му е вистинското име? Колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Али Арслан од серијата Неверство, како му е вистинското име? Колку години има?

Серијата Неверство, која е една од најследените продукции во сезоната на серии, доаѓа на екранот секој работен ден навечер на Сител. Тие што ја следат серијата се интересират за ликот на Али. Како се вика Али Арслан, кој е тој?


КОЈ Е АЛИ ОД НЕВЕРСТВО?
Неговото вистинско име му е Алп Акар, и тој му дава живот на ликот на Али во ТВ серијата Неверство. Алп Акар, кој го игра ликот на Али, има 16 години. Во серијата е 11 годишниот Син на Асија и Волкан. Роден и израснат е во Текирдаг. Повеќе од голем човек отколку дете. Чувствителен, внимателен, весел. Тој многу ги сака и мајка си и татко си, но со татко му е повеќе како пријател. Со оглед на тоа што неговата мајка била докторка и одвреме-навреме била на должност, тој имал посилна врска со неговиот татко. Тој лудо се плаши од разводот на мајка му и татко му.

КОЈ Е АЛП АКАР, КОЛКУ ГОДИНИ?
Алп Акар е роден на 27 февруари 2006 година во Истанбул. Акар, средношколец, своето прво актерско искуство го доживеа со ТВ серијата Canım Ailem. Учествувал во продукции како што се Проширено семејство, Очајни домаќинки, Хајат дедигин, Совест, Гуштер, Чифте Саадет, Güldüy Güldüy Show и Vatanım Sensin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *