Која е Бахар од серијата Неверство? Зашто Бахар ја напушти серијата? - Tvserijali - Soprevod

Која е Бахар од серијата Неверство? Зашто Бахар ја напушти серијата?

Јелиз Куванџи, која го толкува ликот на Бахар во ТВ серијата Неверство, е предмет на љубопитност кај нашите читатели. Која е Јелиз Куванџи е една од најистражуваните теми . Серијата привлече внимание со актерската екипа, како и со различната тема. Актерката која го толкуваше ликот на Бахар во серијата стана едно од истакнатите имиња со својот настап. Но, која е Јелиз Киванџи?


Која е Бахар од ТВ серијата Неверство?
Јелиз Киванџи го игра ликот на Бахар во ТВ серијата Неверство. Јелиз Киванџи е родена на 28 февруари 1987 година во Анкара. Убавата актерка влезе во индустријата откако го заврши своето образование на Универзитетот Бејкент.

Во серијата Бахар е родена во Текирдаг и е жена на 30-те години. Бахар го заврши своето образование во Текирдаг. Малиот живот на Бахар во Текирдаг е живот што таа потајно не го сака. Меѓутоа, Бахар е родена во Текирдаг и морала да живее тука.
Бахар, која среќно се омажи за Мерт во серијата, почна да има големи проблеми во бракот поради тоа што нема деца. Бахар е љубоморна на бракот на соседите на Бахар, Мерт и Асја, и оваа ситуација јасно се чувствува.

Јелиз Киванџи, која го толкуваше ликот на Бахар во ТВ серијата Неверство, за ​​прв пат се појави на екраните со ТВ серијата наречена Бурни времиња. Убавата актерка подоцна се појави во ТВ серијата Тие те напишаа за мене . Убавата актерка по нејзиното деби овде учествуваше во многу ТВ серии и филмови. Телевизиските серии во кои се појави Киванџи се следните:
2010 – Бурни времиња (бисер)
2011 – Тие те напишаа за мене (Зејнеп)
2012 – Не дозволувајте вака да заврши (Nazlı)
2014 – Семејството на мојот сопруг (Сонце)
2016 – На кој од нас не му се допадна (Itır)
2020 година – Оние кои не можат да се издржат (Ајше)
2020 – Неверство (Бахар)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *