Дали серијата Куртлар Вадиси / Долина на волците ќе добие нова сезона?! - Tvserijali - Soprevod

Дали серијата Куртлар Вадиси / Долина на волците ќе добие нова сезона?!

Претходните денови на дневен ред на турскиот печат се појави сензационална вест – серијата Куртлар Вадиси добива продолжение. Сепак, тоа е точно.

Дали серијата Куртлар Вадиси / Долина на волците ќе добие нова сезона?!
Претходните денови на дневен ред на турскиот печат се појави сензационална вест – серијата Куртлар Вадиси добива продолжение. Сепак, тоа е точно.
Вести 13 јули 2023 година 0
Додај во листата за читање

Фото кредити: Haberler

Серијата Куртлар Вадиси / Долината на волците е еден од најпопуларните проекти во светот кога се во прашање турските ТВ серии. За овој проект се уште многу се зборува и пишува. Има група на луѓе кои истакнуваат дека би сакале повторно да ја гледаат серијата.

Јавноста во Турција беше многу возбудена кога во печатот се појави информација дека серијата Куртлар Вадиси можеби ќе продолжи. Поточно, во медиумите беше објавена веста дека дигиталната платформа Нетфликс ќе го снима продолжението на серијата Долина на Вукова во форма на нова сезона.

Многумина се тркаа да ја пренесат оваа информација, но тоа не е точно.
Нов проект

Вистина е дека Нетфликс подготвува нов проект во Турција. Вистина е и дека се работи за серија на Сонера Јалчин и Бахадир Озденер. Точно е дека серијата ќе има сличен заплет, односно дека темата на серијата ќе биде борбата против криминалот во Турција.

Сепак, тоа не е продолжение на серијата Куртлар Вадиси / Долина на волците.

Станува збор за комплетно нова серија која е во фаза на подготовка и не претставува нова сезона од оваа многу популарна серија. Во наредните денови ќе се знаат многу повеќе информации за серијата која веќе привлече голем интерес.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *