Се знае кога започнува серијата Рухун Дујмаз / Глува душа - Tvserijali - Soprevod

Се знае кога започнува серијата Рухун Дујмаз / Глува душа

Во продукција на компанијата O3 Medya и Saner Ayara, наскоро ќе започне новата телевизиска серија Ruhun Duymaz / Deaf Soul, која обединува две познати имиња во главните улоги.

Новата серија со Сукра Озилдиз и Бурџу Озберк во главните улоги се очекува со голем интерес од фановите не само во Турција, туку и ширум светот.

Енергијата и хармонијата на овие двајца главни актери се чувствуваат дури и во трејлерите, односно видео најавите на новата турска серија Рухун Дујмаз / Глува душа.

За оние кои се прашуваат кога ќе започне серијата, пристигна ново соопштение од ТВ Фокс и донесе точни информации за премиерата на овој проект.
Премиера за 10 дена

Серијата Рухун Дујмаз / Глува душа ќе ја пречека публиката на Турски Фокс со првата епизода во понеделник на 24 јули, значи за десет дена.

Во оваа нова ТВ серија, која со нетрпение ја очекуваат обожавателите, на Бурча Озберк и Шукру Озиилдиз им се придружуваат вредните актери како Тугрул Тулек, Асли Сумен и Шехсувар Акташ, Зухал Генчер и Улку Дуру.

Не би било погрешно да се каже дека многубројната публика со нетрпение ја очекува првата епизода од серијата Рухун Дујмаз, чиешто сценарио го напиша Ајше Унер Кутлу, а на режисерското столче е искусното име Ајтач Чичек.

Возбудата околу оваа нова серија полека се гради и многумина со нетрпение ја очекуваат првата епизода која ќе започне на 24 јули.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *