Нема подобрување на рејтингот за серијата Ya Cok Seversen / Ако сакаш премногу - Tvserijali - Soprevod

Нема подобрување на рејтингот за серијата Ya Cok Seversen / Ако сакаш премногу

Втората епизода од новата серија на Канал Д Ya Cok Seversen / Ако премногу љубиш е зад нас. За жал, рејтингот повторно не беше задоволителен.

Обожавателите на Керем Бурсин со нетрпение ги очекуваат новите епизоди од оваа турска ТВ серија.

Фактот дека серијата Ya Cok Seversen / Ако премногу сакаш привлекува повеќе внимание во странство отколку во Турција, ја открива моќта на интеракцијата на социјалните мрежи. Обожавателите на серијата се љубопитни за тоа што се случи на снимањето, како што се љубопитни за новите епизоди. Има траги од семејна атмосфера која почнува да се формира на снимањето на новата серија Ya Cok Seversen, која ги спојува Керем Бурсин и Хафсанур Санџактутан во главните улоги.

Двајцата главни актери одлично се сложуваа и нивната енергија ги возбудува и нивните фанови.

Додека хармонијата на главните актери добива целосни оценки, нивните средби во серијата одвреме-навреме се одразуваат и на сетот. Двојката, која одлично се забавуваше на сетот помеѓу снимките, неодамна одигра игра хартија-бунар-ножици. На крајот на играта, лицата на двајцата актери беа целосно покриени со брашно, додека поразениот го закопа лицето во брашно. Овие моменти беа снимени и споделени од тим на видеографи. Кој победи на овој натпревар можете да прочитате – ТУКА.
Пад на рејтингот во сите три категории

Втората епизода не помина баш најдобро во рејтингот. Напротив, благ пад е забележан во сите три категории. Во вкупната категорија резултатот беше 2,19, што е за 0,06 понизок од минатата епизода. Во категоријата AB, бројката беше 1,95, односно 0,32 помалку отколку во епизодата 1. Во ABC1 рејтингот падна за 0,24, па резултатот беше 2,12.

Серијата Ya Cok Seversen / Ако премногу сакаш ќе продолжи да ја запознава публиката на Канал Д со своите возбудливи нови епизоди во четврток навечер. Доколку гледаноста не се подобри, постои можност серијата да го има своето финале во епизодата 9.

Сепак, продажбата во странство ќе има значајна улога во се…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *