Еркан Петекаја и Ајбуке Пусат во новата ТВ серија Siyah Kugu / Black Swan - Tvserijali - Soprevod

Еркан Петекаја и Ајбуке Пусат во новата ТВ серија Siyah Kugu / Black Swan

Вестите за новите турски ТВ серии постојано доаѓаат. Потврден е нов проект и нова актерска двојка, која веќе стана многу интересна.

Еркан Петекаја и Ајбуке Пусут ќе се појават во нова телевизиска серија со многу необична љубовна приказна. Еве што знаеме досега за самиот проект.

Продуцентот и режисер Онур Тан, кој работеше на серијата Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz и Ben Bu Cihana Sigmazam, се подготвува за снимање на нова ТВ серија наречена Siyah Kugu / Black Swan.

Главната улога во серијата и беше понудена на Ајбуке Пусат, која е многу заинтересирана да работи во проектот, некои велат дека останува само да се потпише договорот и се да се официјализира.
Еркан Петекаја во главна машка улога

Покрај Ајбука, продуцентот се сретна и со Еркан Петекаја, кој исто така е во фаза на финализирање, односно потпишување договор за работа во овој нов проект.

Заплетот на новата турска серија Siyah Kugu / Black Swan ќе следи млада жена која е принудена да се омажи за блискиот пријател на нејзиниот татко. Заплетот на серијата ќе се фокусира на големата разлика во годините меѓу партнерите.

Во наредниот период ќе дознаеме кој покрај Еркан и Ајбука ќе се најде во екипата на оваа нова турска серија. Веќе се чини дека ни претстои интересна приказна…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *