Се почесто се зборува за хармонијата меѓу Сумеја Ајдоган и Чанер Топчу - Tvserijali - Soprevod

Се почесто се зборува за хармонијата меѓу Сумеја Ајдоган и Чанер Топчу

Дуото на многу млади и талентирани турски актери Сумеје Ајдоган и Канер Топчу се сретнаа во главната улога во новата ТВ серија Donence / Tropi.

Засега серијата Donence се издвојува како една од влијателните драмски приказни во летниот период на екраните на Канал Д.

Изгледа извонреден пресврт на настаните што двајцата млади актери добро го споија и ги презедоа главните улоги во една многу важна продукција на почетокот на нивните кариери.

Драмската ТВ серија Donence наиде на поддршка од многубројната публика на социјалните мрежи како една од најпрепознатливите продукции во летниот период, со навистина добри коментари од гледачите.
Добра атмосфера на сетот

Забавните моменти од сетот на оваа ТВ серија исто така продолжуваат да го привлекуваат вниманието на оние на кои им се допаѓа проектот.

Во режија на Сердар Гозелекли, турската серија Доненце / Тропи, која доби одлична оценка од публиката со првите две епизоди, е пред излегување со третата епизода.

Сетот на серијата, кој е омилен во летниот период, е сцена на забавни моменти. Кадрите од зад сцената од сетот на серијата, каде што снимањето беше пријатно, се рефлектираа во објективите.

Фотографиите на актерите зад сцената привлекоа големо внимание кај нивните фанови и само ја потврдија одличната и силна хармонија на главните актери, а тоа се Сумеја Ајдоган и Канера Топча.

Со својата нова епизода полна со изненадувања, ТВ серијата Донанце ќе биде на Канал Д во вторник на 18 јули во 20:00 часот.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *