Неслихан од Добрина за прв пат ја откри својата тајна за убавина! Светските ѕвезди го прават тоа секој ден (Видео) - Tvserijali - Soprevod

Неслихан од Добрина за прв пат ја откри својата тајна за убавина! Светските ѕвезди го прават тоа секој ден (Видео)

Хатиџе Шендил, која на дневен ред дојде со серијата „Добрина“, која се сретна со публиката на екраните на Сител, за прв пат ја сподели својата тајна за убавина. Се испостави дека методот на славната актерка, која објави видео од својот профил на социјалните мрежи, им е омилен и на светските ѕвезди.


Хатиџе Шендил, која доби големо признание за нејзината улога во ТВ серијата „Куртлар Вадиси“ во 2008 година, а потоа се прослави со продукциите како „Црна Гора“, „Дила Ханим“, „Денот што е напишана мојата судбина“ и „Будење : Големиот Селчук“, го привлече вниманието и со успешната актерска изведба и со нејзината убавина.

Многумина ја запрашаа за тајната на убавината на 39-годишната позната актерка, која со годините не изгубила ништо од убавината. Шендил, која за прв пат ја откри својата тајна со последната објава на својот профил на социјалните мрежи, на своите следбеници им покажа дека и Бела Хадид има корист од терапијата со мраз, која често ја прави.

Шендил, потопувајќи го лицето во чинија со мраз, чека 20-30 секунди за да ја задржи кожата затегната.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *