Пријатните моменти на Фахрије Евџен со синот Каран! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Пријатните моменти на Фахрије Евџен со синот Каран! (ФОТО)

Познатите имиња ја отворија празничната сезона со затоплувањето на времето. Едно од овие имиња беше Фахрије Евџен. Фахрије Евџен сега е пред објективот со синот Каран.
Фахрије Евџен и Бурак Озчивит, кои се прикажани меѓу примерните парови на магазинскиот свет, одвреме навреме комуницираат со своите следбеници преку објавите што ги споделуваат на нивните страници на Инстаграм. Фахрије Евџен, која изминативе денови беше на одмор, неодамна пред своите обожаватели се појави со убави слики во бикини.


Фахрије Евџен која замина на одмор со семејството за кратко време се ослободи од родилната тежина. Сега Фахрије Евџен на своите следбеници им ја претстави позата со синот Каран. Постот што ја сподели Фахрије Евџен набрзо доби интеракција од нејзините следбеници.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *