Демир и Селин од серијата Насекаде ти објавија дека се заедно по долгогодишното пријателство (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Демир и Селин од серијата Насекаде ти објавија дека се заедно по долгогодишното пријателство (ФОТО)

Познатата актерка Ајбике Пусат и Фуркан Андич објавија дека се заедно со своите објави на социјалните мрежи. Деталите се тука…


Во 2019 година, Ајбике Пусат и Фуркан Андич, чии пријателства во серијата „Насекаде ти“ со текот на времето се претворија во љубов, после долги години изјавија љубов. Двојката ја чуваше својата врска во тајност и покрај тоа што беа видени заедно. Сепак, Пусат јавно ја објави нивната љубов споделувајќи ја на Инстаграм фотографијата која ја направи со љубовникот Андич.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *