Есра од Мирисот на Љубовта ја сподели за прв пат фотографијата што ја направи со својот син(ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Есра од Мирисот на Љубовта ја сподели за прв пат фотографијата што ја направи со својот син(ФОТО)

Познатата актерка Фунда Еригит за прв пат сподели фотографија со својот син. Деталите се тука…


Фунда Еригит, која минатиот март се омажи за познатиот режисер Беркун Оја, пред два месеци го зеде во прегратка својот син, кого го нарекоа Џиван.

Актерката замина на пријатно патување со својот син. Еригит, која на Инстаграм ги сподели фотографиите што ги направи во кулата Галата, додаде белешка „Едно бебе од Бејоглу“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *