Истанбулската невеста ја сподели својата прва поза со ќерката Елеј! „Еве ги слатките спомени од среќното семејство“ (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Истанбулската невеста ја сподели својата прва поза со ќерката Елеј! „Еве ги слатките спомени од среќното семејство“ (ФОТО)

Актерката Асли Енвер, која неодамна стана мајка, ја сподели својата прва поза со својата ќерка Елеј. Еве ги деталите…


Познатата актерка Асли Енвер ја доживеала среќата да стане мајка за прв пат со раѓањето на нејзината ќерка Елеј на 4 јули. Енвер на својот профил на социјалните мрежи ја сподели својата нова фотографија со сопругот Беркин Ѓокбудак и нејзината ќерка.

Исто така, покажувајќи ја собата на својата ќерка, Енвер рече: „Моето прекрасно семејство… 4 јули 2023 година. Најпосебен ден во мојот живот… Срдечна благодарност до сите што дојдоа да ја посетат, да се јават и да испраќаат пораки. Ви посакувам да пораснете среќни, мирни, со многу смеа. Добре дојдовте Елошум“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *