Слики на Ојку Карајел и нејзиниот син Роман од одморот во Чешме (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Слики на Ојку Карајел и нејзиниот син Роман од одморот во Чешме (ФОТО)

Ојку Карајел, која ја отвори сезоната на годишни одмори во Чешме, беше фотографирана додека го учеше нејзиниот двегодишен син Роман да плива.


Познатата актерка Ојку Карајел беше на одмор во Чешме. Роман, кој прв влегол во водата во скутот на мајката, се воодушевил кога мајка му влегла во водата. Убавата актерка, која се радувала кога Роман тргнал кон неа додека се обидувал да го натера синот да плива, поради студената вода не го оставила синот да остане предолго и го однела во собата да го исуши.

Модната дизајнерка Езги Карајел, која е близначка на Карајел, била на истото место со нејзината сестра и внука. Езги Карајел влегла во морето пред нејзината сестра, но брзо излегла од водата и без многу да плива се вратила во лежалката.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *