Романтични објави на Неслихан Атаѓул и Кадир Догулу, кои повторно ја разгореа својата љубов (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Романтични објави на Неслихан Атаѓул и Кадир Догулу, кои повторно ја разгореа својата љубов (ФОТО)

Романтични кадри дојдоа од парот Неслихан Атаѓул и Кадир Догулу, кои наводно биле разведени. Деталите се тука…


Парот Неслихан Атаѓул и Кадир Догулу, кои на дневен ред дојдоа со обвинувања за развод, повторно ја разгореа својата љубов. Неслихан наводно беше кажано дека ќе раскине со Кадир Догулу по појавата на некои слики како тој танцува со друга жена во изминатите недели, но Кадир сподели фотографии од неговата сопруга на својот Инстаграм профил и даде пораки полни со љубов.

Актерката ги објави и кадрите и видеата од моментите кога се бакнуваат со сопругата, а за Кадир Догулу ги употреби фразите „Најдобриот подарок што ми го дал Господ“.
Еве ги објавите на Неслихан Атаѓул…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *