Ферхунде од серијата “Кога лисјата паѓаат” реши да се омажи! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Ферхунде од серијата “Кога лисјата паѓаат” реши да се омажи! (ФОТО)

Актерката Дениз Чакир, која извесен период е далеку од екраните, реши да се омажи за Билгехан Бајкал, со кој е заедно две години.


Дениз Чакир, којa се прослави со успехот во серијата што ги игра, веќе 2 години е вљубена во економистот Билгехан Бајкал. Парот, кој изгледаше дека решил да се венча во изминатите недели, ќе седне на свадбената маса во септември 2023 година.

Дениз Чакир, која сакала да направи селска свадба на која ќе се забавуваат и нејзините пријатели, избрала место во Кемербургаз. Двојката Танер Олмез – Еџе Чешмиоглу и Башак Ѓумулчинелиоглу – Чагри Читанак претходно седеа на свадбената маса на местото што го избра парот за венчавката.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *