Новите празнични пози на Афра Сарачоглу беа опсипани со восхит! Љубовната врска со Мерт Рамазан Демир е документирана… (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Новите празнични пози на Афра Сарачоглу беа опсипани со восхит! Љубовната врска со Мерт Рамазан Демир е документирана… (ФОТО)

Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, чија љубов беше документирана со пози од усна до усна, паднаа како бомба на агендата на магазинот.


Парот, кој ги негираше тврдењата дека биле заљубени околу една година, конечно беше фатен и беа видени испреплетени на нивниот заеднички одмор. По настанот кој ги воодушеви обожавателите на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, кои ги толкуваа двајцата љубовници во ТВ серијата „Женкар“, новиот пар замина во Португалија.

Позите за настанот на Афра Сарачоглу, која му позираше на Мерт Рамазан Демир во главниот град Лисабон, ги потресе социјалните мрежи. Конечно, нови пози пристигнаа од Афра Сарачоглу која беше на одмор во Бодрум.

Се оствари љубовта на парот кој глумеше двајца љубовници во ТВ серијата „Женкар“. Љубовта на познатите актери Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, која со месеци ја негираа, беше документирана за време на нивниот одмор во изминатите денови.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *