Храбри пози од звездата на серијата Насекаде ти! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Храбри пози од звездата на серијата Насекаде ти! (ФОТО)

Ајбуке Пусат, која се прослави како трета на изборот за убавина на Мис Турција на кој учествуваше во 2014 година, продолжува да привлекува внимание со својата убавина.
Познатата актерка која има 3,7 милиони следбеници на Инстаграм, не паѓа од агендата со нејзините слики. Актерката од серијата Насекаде ти, минатиот месец му изјави љубов на Фуркан Андич, доби големо признание со фотографиите направени на плажа. Еве ги тие слики…


Ајбуке Пусат на својот Инстаграм профил ги сподели своите пози на плажа. Постовите на убавата актерка добија голема благодарност од нејзините обожаватели.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *