Бариш Ардуч се враќа на сетовите! Нова серија од познатиот актер! - Tvserijali - Soprevod

Бариш Ардуч се враќа на сетовите! Нова серија од познатиот актер!

Бариш Ардуч, кој долго време е отсутен од сетовите, се договорил со нов проект. Еве ги деталите…


Според веста цитирана од Бирсен Алтунташ; Познатиот актер Бариш Ардуч по краткиот летен одмор со семејството се подготвува повторно да се соочи со камерата. Новиот проект на многу очекуваниот згоден актер склучи договор со OGM Pictures.

Бариш Ардуч ќе игра водечка улога во амбициозната серија што ќе се снима за ТВ Стар како дел од овој нов проект.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *