Мајката на Џанер Џиндорук: Сине, зошто си играл такво нешто (за ликот на Волкан)! - Tvserijali - Soprevod

Мајката на Џанер Џиндорук: Сине, зошто си играл такво нешто (за ликот на Волкан)!

Џанер Џиндорук, Волкан од ТВ серијата Неверство, кој гостуваше во програмата „Тесен разговор со Хакан Генце“ што се емитува на Youtube, раскажа спомен велејќи: „Мајка ми ме викна плачејќи“ години подоцна.


Серијата, која го зафати екранот со својата прва епизода во 2020 година, имаше големо влијание во тоа време.
Во серијата со Џансу Дере, Џанер Џиндорук и Мелис Сезен во главните улоги, со задоволство се гледаше изневерувањето на Волкан, кој е успешен лекар и се мисли дека е одличен сопруг и примерен татко, а потоа и одмаздата на Асја.

Иако поминаа многу години од емитувањето на серијата, често се споменува името на љубовните триаголници, а Волкан никогаш не паѓа од агендата.
Џанер Џиндорук, кој му даде живот на ликот на Волкан во серијата, му гостуваше на Хакан Генце и даде интересна изјава.

Изјавувајќи дека неговата мајка се јавила по емитувањето на првата епизода од ТВ серијата Неверство, Џиндорук рече дека неговата мајка рекла: „Синко, зошто играше такво нешто? Сите ме пцујат мене, а не тебе“. рече тој.
Познатиот актер напомена дека и кажал на својата мајка: „Ова се пцости и навреди за ликот на серијата“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *