Нова објава од Истанбулската невеста со нејзината ќерка! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Нова објава од Истанбулската невеста со нејзината ќерка! (ФОТО)

Асли Енвер, која неодамна за прв пат ја доживеа среќата да биде мајка, на својот профил на социјалните мрежи сподели фотографија од нејзината ќерка и сопругот Беркин Ѓокбудак. Постот на Енвер беше ценет од нејзините обожователи…


Асли Енвер, која се омажи за бизнисменот Беркин Ѓокбудак во ноември 2022 година, го роди своето прво бебе на 4 јули. Енвер, кој има ќерка, на своето бебе му го дала името Елеј.
Асли Енвер, која сега е заинтересирана за својата ќерка, со своите следбеници ја сподели својата нова фотографија направена со сопругот и бебето. Големо внимание привлече споделувањето на Асли Енвер, која беше видена како се гушка со Елеј додека седи до нејзиниот сопруг.

Од друга страна, Асли Енвер, која пред неколку недели за прв пат сподели со својата ќерка, претпочита да не го покажува лицето на своето бебе.
Енвер сподели: „Моето прекрасно семејство. 4 јули 2023 година. Најпосебен ден во мојот живот… Срдечна благодарност до сите што дојдоа да ги посетат, се јавија и испратија пораки. Ви посакувам да пораснете среќни, мирни, со многу смеа. Добредојде Елошум“

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *