Бергузар Корел (Шехразат од 1001 ноќ) која се ослободи од вишокот килограми, позираше покрај базен! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Бергузар Корел (Шехразат од 1001 ноќ) која се ослободи од вишокот килограми, позираше покрај базен! (ФОТО)

Бергузар Корел, која се подготвува повторно да се појави пред публиката, се ослободи од килограмите кои ги доби по бременоста. Познатата актерка, која до израз дојде со новата боја на коса, неодамна го привлече вниманието со својата поза покрај базен.


Корел, која одмараше меѓу напорниот работен распоред, ги сподели своите фотографии направени покрај базен во бели бикини. Познатата актерка која одеше и ја следеше својата диета за да се врати во форма по бременоста, го привлече вниманието со својот фит изглед.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *