Серај Каја веќе привлекува внимание за новата серија (Фото) - Tvserijali - Soprevod

Серај Каја веќе привлекува внимание за новата серија (Фото)

Во овој проект се истакна Серај Каја, која го играше ликот на Џемра во серијата Махкум / Затвореникот емитувана на ТВ Фокс. Сепак, јавноста беше шокирана од смртта на ликот на Џемра, која беше избодена со нож во 17-та епизода од серијата.

Заминувањето на главната актерка од серијата Махкум од приказната ги изненади сите. Многу гледачи не сакаа да ја прифатат оваа разделба, која се случи во време кога ликот почна да се пронаоѓа себеси, а Серај Каја стануваше се повлијателен. Оваа тема долго време се зборуваше на социјалните мрежи, но со текот на времето Серај најде нова серија.

Серај, која во новата сезона ќе биде главна женска улога во АТВ серијата насловена Bir Kucuk Gunsigi / Малите сонца, му се придружи на Берк Октај, кој ја напушти серијата Yasak Elma / Забрането јаболко. Хармоничната состојба на овие двајца главни актери може да се види и на фотографиите направени во Италија, каде што направија неколку снимања за овој нов проект.

Серај Каја патува низ Италија, го истражува регионот со трчање на патот и продолжува да ги импресионира своите фанови со своите објави на социјалните мрежи. По снимањето на серијата Bir Kucuk Gunsigi во Италија, се очекува тимот наскоро да се врати во Турција и да продолжи да работи таму.

Овој нов проект се очекува да ја пречека јавноста во септември на АТВ екранот. Оваа нова турска серија се шпекулира дека е еден од изненадувачките проекти во новата сезона.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *