Светот на тајните во заплетот на серијата Малите сонца, Се сеќавате ли на серијата Marasli?! - Tvserijali - Soprevod

Светот на тајните во заплетот на серијата Малите сонца, Се сеќавате ли на серијата Marasli?!

Продолжува снимањето на серијата Bir Kucuk Gun Isigi, која ќе ја запознае јавноста во новата сезона на ATV. Снимањето започнато во Италија заврши, а групата започна со снимање во Истанбул.

Приказната на серијата, со Серај Каја и Берк Октај, е полна со тајни, а аспектот на многу ликови кои го кријат својот вистински идентитет потсетува на серијата Марасли. Серијата „Марасли“, со Алина Боз и Бурак Дениз, минатата година ја освои благодарноста на публиката.

Во Марасли, кој е проект за една сезона, возбудата беше голема долго време бидејќи приказната беше полна со тајни и тајните на секој лик се откриваа една по една. Сличен свет на тајни ја чека публиката во телевизиската серија Bir Kucuk Gun Isigi. Од сликите на плоштадот може да се заклучи дека дуото Серај Каја и Берк Октај се многу компатибилен сериски пар на сцената на оваа нова серија која се очекува во септември.

Серај Каја, која глуми организатор на венчавки по име Елиф, имаше многу ефикасен настап со серијата Махкум / Затвореник во процесот на популарност кој започна со серијата Кадин. Во новата сезона појавувањето на екранот со улога која ќе ги импресионира нејзините фанови, позитивно ќе влијае на нејзината кариера. Ликот на Елиф, која е во брак со Хакан, која уште од школските години ја игра Јигит Јапичи, ќе ја воодушеви публиката со својата приказна и изглед.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *