Кој е Керем од серијата Сведок на Судбината? Колку години има? (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Кој е Керем од серијата Сведок на Судбината? Колку години има? (ФОТО)

Умит Кантарџилар му дава живот на ликот на Керем Салтук во популарната ТВ серија Сведок на судбината на Сител. Кој е Умит Кантарџилар, згодниот актер од ТВ серијата Сведок на Судбината во која главните улоги ги толкуваат Кадир Догулу и Деврим Озкан, а меѓу нив се и Мехмет Озгур и Ердем Акакче?


Умит Кантарџилар е роден на 10 октомври 1987 година во Анталија. Неговото полно име е Умит Ибрахим Кантарџилар. Почнал да глуми во училишниот театар. Подоцна, тој се преселил во Општинскиот театар во Анталија. Умит Кантарџилар, кој студирал глума во уметничкиот центар Муџдат Гезен, е особено познат по ликот Џејхун што го играше во серијата Пис Једили, а во истиот период беше дел и од натпреварувачката програма наречена Kızlar ve Anneleri.

Умит Кантарџилар, кој во 2014 година се омажи за Гамзе Топуз, која исто така е актерка, од овој брак има ќерка по име Елис Наз. Тој раскинаа со Гамзе Топуз во 2016 година.

Умит Кантарџилар, кој учествуваше во ТВ сериите Ренгаренк, Шехир Мелеклери, Бабалар ве Сонлар, Пис Једили, Чакил Ташлари, Јерден Јуксек, Кучук Сирлар и Ики Ајлелер, сега го игра ликот на Керем во ТВ серијата Сведок на судбината, која се емитува на Екраните на Сител.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *