Која е Асја од серијата Траги од Минатото? Колку години има Асја? - Tvserijali - Soprevod

Која е Асја од серијата Траги од Минатото? Колку години има Асја?

Која е Асја од серијата Траги од Минатото? Бурџу Кирман го игра ликот на Асја Ертурк во ТВ серијата Траги од Минатото. Асија сонува да се омажи за нејзиниот сакан од детството, Мерт.
Во серијата Траги од Минатото се раскажува невозможната љубов на ликовите Фидан и Топрак кои морале да се разделат еден од друг поради несреќа.


Серијата Траги од Минатото која се емитува на Сител се емитува секој работен ден. Во серијата ќе се појави и Бурчу Кирман, која е точка на средба на невозможните љубови. Бурџу Кирман во серијата ќе го толкува ликот на Асија Ертурк. Асја е талентирана и успешна девојка која привлекува внимание со својата убавина. Таа е вљубена во Мерт Кара уште од нејзиното детство. Мерт има своја продавница. Асја, чија единствена желба од животот е да се омажи за Мерт, ќе наиде на пречки. Една од овие пречки е нејзината мајка. Нејзината мајка нема да одобри нејзината ќерка да се омажи за Мерт. Асија е подготвена да им пркоси на сите пречки за да се омажи за Мерт.

Бурџу Кирман, која ќе дојде до израз со ликот Асја во ТВ серијата Траги од Минатото, е родена во Истанбул во 1993 година. Убавата актерка која е висока 168 см магистрирала психологија на Универзитетот Мармара во Истанбул. Успешната актерка, кој се појави во многу театарски филмови, беше претставен на екраните со ТВ серијата Бај Јанлиш во 2020 година. Бурџу Кирман, која работи во канцеларијата за менаџирање со таленти Unit Talent, претходно се појавуваше во ТВ сериите Бараж и Алеф.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *